top of page

OVER MIJ GESPROKEN

Suki & Esther
Esther

In 1999 begon ik als vestigingsmanager bij de Manpower-vestiging in het WTC in Amsterdam. En op dat moment ben ik betoverd geraakt door het vak. Ik word uiteindelijk het gelukkigst van een succesvolle match.

 

Werk is belangrijk voor mensen. Het betaalt niet alleen de huur, het draagt ook bij aan het gevoel van eigenwaarde. Je ontmoet andere mensen, andere culturen en je leert je ideeën onderbouwen met argumenten, want je collega’s slikken niet zomaar alles. Je spendeert een groot deel van je leven op je werk, dus het moet er niet alleen leerzaam en interessant zijn, maar ook leuk en gezellig.

 

Ik vind het fijn om vanuit huis te werken. Ik werk vanuit huis zeer efficiënt, laat me niet afleiden. Mijn vak kun je perfect online uitoefenen, vandaar : Ecruiter. 

In mijn heerlijke huis, waar ik naar hartenlust ben losgegaan op mijn favoriete bezigheid naast mijn werk: interieur styling, woon ik samen met mijn pup Suki. Dankzij haar kom ik regelmatig achter mijn bureau vandaan om te wandelen in de mooie heide- en bosgebieden in de omgeving.

 

Mijn karakter typeert zich als nieuwsgierig, gedreven, pragmatisch en creatief en ik ben heel goed in een-op-een contact, ik hou van het interviewen van kandidaten. Maar ik krijg ook energie van voor een groot publiek over mijn vak te vertellen. 

Als ik niet werk, wandel of pruts in mijn huis, ga ik met mijn broer naar Ajax of spreek ik af met vriend(inn)en.

bottom of page